Трибина “Пут до успеха”

Центар за културу „Костолац“ организује у понедељак 20.02.2023. године у позоришној сали Дома културе у Костолцу од 13:00 часова трибину Удружења грађана “Психолошки центар“ Костолац „Пут до успеха“.

Трибина је намењена едуковању младих о особинама и поступцима које их воде ка успеху у професионалном и личном животу. Млади се упознају са разлозима правилног избора вршњачких узора и о начинима на које ови узори утичу на обликовање мисли, осећања и поступака. Кроз представљање различих, узрасно примерених животних ситуација и искустава, млади се упознају са особинама и навикама које имају њихови изузетно успешни вршњаци. Између осталог, сазнају на који начин се негују личне снаге, развија проактиван животни став, осмишљавају добре животне визије и истрајност у њиховом остваривању, као и принципи ефикасног организовања времена. Како су за прави успех и задовољство собом неопходни и добри односи са другима, млади се упознају са важношћу и принципима умећа слушања као и креативне сарадње са другима.

Презентација је  намењена ученицима 7. и 8. разреда основне школе као и средњошколцима.
Приказује је  Оливера Хајровић, специјалиста медицинске психологије и руководилац Удружења грађана  „Психолошки центар“ Костолац.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!