Другог дана Новогодишњих чаролија дружење са Деда Мразом, наградна игра „Зимско писамце“, маскоте и концерт за најмлађе

У сусрет новогодишњим празницима у оквиру манифестације „Чаробни децембар“, 23. децембра у спортској хали у Костолцу организован је богат и садржајан програм за наше најмлађе суграђане.

У току вечери приређен је и концерт Музичке секције ОШ“ Јован Цвијић“ Костолац, а нешто касније и концерт костолачке групе „Mash up“. У духу предстојећих празника деца су певала и играла, а догађај је употпуњено дружењем са маскотама.

Шаманц, Крстаноски, Николић, Пејовић и Марковић

Била је организована новогодишња креативна радионица – аниматори клуба „BOOM“, који су малишане учили како да праве новогодишње украсе.

Ученичка задруга „Мали рудари“ ОШ „Јован Цвијић“ имала је штанд изложбеног карактера. Своју креативност и маштовитост чланови ученичке задруге показали су израдом новогодишњих украса, честитки и других ручно прављених новогодишњих декорација.

Наши најмлађи суграђани имали су прилику да се друже и сликају Деда Мразом. Поред тога организован је и избор за најлепше „Зимско писамце“, а најкреативнији су добили новогодишње пакетиће.

Разгаљени појавом најпознатијег деке на планети, као и оним чувеним ЈЕСТЕ ЛИ БИЛИ ДОБРИ ОВЕ ГОДИНЕ, најмлађи суграђани уживали су у веселој предпразничној атмосфери. Весела дечија граја испунила је спортску халу, што је показатељ да су организатори успели да најмлађима измаме осмехе, а самим тим улепшају новогодишње и божићне празнике.

Новогодишње чаролије организује Центар за културу Костолац под покровитељством Градске општине Костолац.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!