ПОЧЕЛЕ НОВОГОДИШЊЕ ЧАРОЛИЈЕ У КОСТОЛЦУ

У оквиру манифестације „Чаробни децембар“ у четвртак 22. децембра приређен је низ догађаја за наше најмлађе суграђане. Током дана малишани су уживали у новогодишњој представи, а у поподневним часовима у спортској хали приређен је концерт под називом „Новогодишња бајка са хором Чаролија, Леонтином и Тијаном Дапчевић“. У програму су учествовали Плесни студио „Ројал“ из Пожаревца и Балетски студио „Амадеус“ који су својим кореографијама одушевили публику.

Присутне је поздравио Драган Николић, в.д. директора Центра за културу Костолац, пожелевши им лепо и забавно вече, да уживају у новогодишњем програму и да предстојеће новогодишње и божићне празнике проведу у здрављу, срећи и весељу.

Први дан „Новогодишњих чаролија“ су својим присуством подржали и испратили до краја председник Градске општине Костолац, Серџо Крстаноски и члан Већа Градске општине Костолац, Рајко Пејовић ресорно задужен за културу, спорт, образовање, здравство и туризам.

Јелена Шаманц, организатор свих програма и манифестација у Центру за културу Костолац позвала је све посетиоце, а посебно најмлађе да и сутра дођу у спортску халу када ће поред дочека Деда Мраза, бити приређен и концерт Музичке секције ОШ „Јован Цвијић“ Костолац, наградна игра „Зимско писамце“, дружење са маскотама, радионица израде новогодишњих украса и концерт костолачког бенда „MashUp“.

Сви посетиоци манифестације имали су прилику да дегустирају слатке и слане посластице које су направиле чланице Удружења жена Кленовник.

Поред уживања у концерту наши најмлађи суграђани имали су прилику да уз помоћ едукатора из креативне радионице „Смарт Старт“ праве новогодишње честитке.

На самом крају дружења награђени су малишани који су направили најлепше новогодишње украсе. Прво место у категорији од 4 до 6 година припало је Искри Ружи Стојковић. Најлепши украс у категорији од 7 до 9 година направио је Лазар Ђорђевић, док је у трећој категорији од 10 до 12 година прво место припало Катарини Петковић. Центар за културу Костолац потрудио се да сви учесници манифестације добију новогодишње пакетиће.

Деца, родитељи, баке, деке су били у прилици да уживају у новогодишњој чаролији коју је Центар за културу Костолац под покровитељством Градске општине Костолац припремио за најмлађе суграђане.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!