Костолачка публика одушевљена представом „Боинг боинг“

У Дому културе у Костолцу, 4. новембра одиграна је представа „Боинг, боинг“. У овој динамичној и узбудљивој комедији која никога не оставља равнодушним играју млади глумци: Радован Вујовић, Виктор Савић, Борка Томовић, Нада Мацанковић, Милена Радуловић и Марина Воденичар.

Сала Дома културе је била препуна и по реакцији публике могло се приметити да су Костолчани презадовољни оним што им је приказано на позорници и да им је недостајала једна оваква представа.

Комедија „Боинг боинг“ један је од најинтригантнијих француских комада. Прича по тексту Марка Камолетија ставља у средиште збивања успешног пословног човека и заводника који има три веренице. Све три су стјуардесе, а његов план је да оне никад не сазнају једна за другу, све док се то наравно и не догоди.

Ова комедија је први пут изведена у Паризу 1960. године, и до данас представља најизвођенији француски комад у историји театра, а као таква уврштена је и у Гинисову књигу рекорда.

Представа је одиграна у оквиру „Новембарских дана културе“, коју организује Центар за културу Костолац, под покровитељством Градске општине Костолац.

Интервју са глумачком екипом за „РАДИО СТИЛ“ урадиле су: Милица Ристић и Јана Ковачевић.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!