Представа “БОИНГ БОИНГ” у Костолцу

Не пропустите одличну позоришну представу “БОИНГ БОИНГ” са сјајном глумачком екипом!
Представа ће бити одиграна у позоришној сали Дома културе у Костолцу, 4. новембра у 20 часова. Цена улазнице је 500 динара.


“Боинг боинг“ је комедија из шездесетих, која је изашла из пера Марка Камолетија, а широм света има 200 адаптација. Представа оживљава дух Париза шездесетих година прошлог века.
Српска адаптација коју је креирала Бранислава Илић на једном месту окупља екипу која је већ препознатљива по својим фантастичним наступима. Укључује Радована Вујовића, Виктора Савића, Борку Томовић, Јелену Гавриловић, Наду Мацанковић, Јелисавету Орашанин, Андријану Оливерић и Марину Воденичар. На сцени ћете се упознати са једним послератним Паризом, његовим особеностима и чаролијом која је неодољиво привлачна свакоме ко упозна ову европску престоницу. У центру збивања је младић који случајно или намерно има три веренице, стјуардесе са различитим пореклима. Ниједна не зна за ову другу, све док се њихов ред летења поремети, а тад наступају комичне ситуације на које је немогуће остати равнодушан.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!