Одржан Турнир у баскету 3х3 за млађе категорије: Чланица Већа Маријана Божић уручила пехаре најбољима

У Костолцу је 27. августа, одржан Турнир у баскету 3×3 за млађе категорије. На турниру је учестовало 14 екипа подељених у три категорије: пионири, кадети и јуниори. Поред турнира, организовано је и такмичење у шутирању тројки. Турнир је отворила чланица Већа Градске општине Костолац, Маријана Божић пожелевши учесницима пуно успеха. Она је истакла да ће општина и надаље свесрдно помагати спорт, младе и здрав начин живота.

Прво место у категорији пионира (14) освојила је екипа “ЈУНИОРИ”, друго место “МВП”, док је треће место заузела екипа “Д-ФЕНС“”.

У категорији кадета (16) прво место освојили су “324”.

Друго место припало је екипи “АУТОБУСКА СТАНИЦА”, а на трећем месту нашла се екипа “ТРЕЋИ СПРАТ”.

У категорији јуниора (18) прво место освојила је екипа “ЋЕ ДА ВИДИМО”, друго екипа “БУБУШИНАЦ 3х3”, а треће место припало је екипи “КОСТОЛАЦ БАСКЕТ”.

Награде и пехаре најбољима уручили су чланица Већа Градске општине Костолац, Маријана Божић и председник Кошаркашког клуба “Кош“ Немања Кнежевић. Екипе су биле са територије Градске општине Костолац и града Пожаревца.

Јуниори су играли за новчану награду (10 хиљада динара) и робне награде, док су кадети и пионири играли за робне награде. „LAZZARO“ спортска кројачка радња донирала је дресове за прва места у све три категорије.

Турнир су организовали Кошаркашки клуб “Кош” Костолац и Центар за културу “Костолац”, а покровитељ је Градска општина Костолац.

Према речима председника клуба, Немање Кнежевића Кошаркашки клуб “Кош” постоји од 2018. године и од тада па до данас успешно ради са млађим категоријама. Тренутно има преко 30 чланова. Од октобра месеца креће се са такмичењима. Утакмице се играју сваког викенда, како у гостима, тако и код куће. Осим тренинга и такмичења, Кошаркашки клуб „КОШ” у први план ставља едукацију и васпитање деце у добре и здраве личности.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!