Компанија PKC Wiring System одржала Сајам запошљавања у Kостолцу

Компанија PKC Wiring System организовала је у среду 17. августа Сајам запошљавања у Kостолцу. Штанд је био постављен на платоу испред Центра за културу Kостолац, а заинтересовани грађани су кроз директан разговор са представницима послодаваца могли да се информишу о радним местима, конкретним пословима који се обављају и условима рада.

PKC Wiring System ДОО је компанија која је специјализована за производњу кабловских снопова за индустрију комерцијалних возила, посебно за тешке и средње тешке камионе. Од маја 2022. године, компанија послује у Пожаревцу, на адреси Ђуре Ђаковића бб (код Старе шећеране).

Највећи број отворених позиција подразумева рад у производњи, а осим производње отворена су радна места и у другим секторима, као што су сектор у области логистике, инжењеринга и квалитета. Свака позиција захтева образовно професионални профил људи који могу да се пријаве за одређени посао.

Више информација о компанији или отвореним позицијама грађани могу добити и путем мејла или телефона: posao.pozarevac@pkcgroup.com, 060 09 49 733, као и сајта компаније https://www.pkcgroup.com/careers/serbia.html

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!