Представа „Пеђолино Цеца и деца“ 11. августа на платоу испред спортске хале у Костолцу

У четвртак, 11. августа 2022. године са почетком од 19:00 часова на платоу испред спортске хале у Костолцу можете погледати дечију представу „Пеђолино Цеца и деца“.

Представа се реализује у склопу манифестације „Костолачко лето“, коју организује Центар за културу „Костолац“.

Девојчица Цеца је љута на родитеље зато што јој не дозвољавају да оде на пиџама журку код другарице. Да би могла да ради све што пожели она жели да што пре одрасте. Пошто је сама код куће а родитељи су јој забранили да изађе она одлучује да гледа Пеђолино шоу на телевизији. Тада се појављује сам Пеђолино који уверава Цецу кроз песму и игру да је лепо да сто дуже остане дете и подсећа Цецу зашто је период детињства тако леп!

Представа је интерактивног типа где се деца – гледаоци укључују у саму представу. Представа је богата музиком и кореографијама.

Поред тога што је наравно забавног карактера представа носи и јасну поруку да деца иако им се свакодневно нуди садржај за одрасле који их наводи да хрле да што пре уђу у свет одраслих треба што дуже да уживају у детињству и буду најбољи управо у томе да буду деца.У случају лоших временских услова представа ће се одржати у позоришној сали Дома културе у Костолцу.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!