Одржан 13. турнир у рукомету на песку


На отвореним теренима Спортско рекреативног центра „Топољар“ у суботу, 30. јула, у оквиру манифестације „Костолачко лето 2022“ успешно је организован 13. турнир у рукомету на песку у женској конкуренцији. За титулу победника надметало се око 60-ак рукометашица окупљених у 7 екипа – четири у сениорској и три у млађој категорији.

Поред Kостолца учествовале су екипе из Пожаревца, Тополе и Петровца на Млави. Испред Градске општине Костолац турнир је својим присуством подржала помоћница председника, Маја Здравковић.

Миле Благојевић председник ЖРК „Рудар је свим такмичарима и тренерима екипа пожелео добродошлицу и пуно среће и успеха на турниру.


Турнир у рукомету на песку у категорији сениорки освојила је екипа ЖРК „Рудар“ из Костолца, друго место освојио је Рукометни клуб „Немањић“ Пожаревца, а треће место заузео је ЖРК „Колибри“ из Тополе. 

За најбољу играчицу проглашена је Теодора Димитријевић (ЖРK „Рудар“), најбољи стрелац је била Тијана Михајловић из Колибрија, а најбољи голман на такмичењу Марија Јефтимијевић, такође из екипе Колибри.

Турнир у рукомету на песку за млађе категорије освојила је екипа ЖРК „Рудар“, друго место је освојила екипа ЖРK „Kолибри“ из Тополе, „Рудар 1“ из Костолца. Најбоља рукометашица такмичења млађих категорија је Исидора Стојановић из Рудара, најбољи стрелац Јулија Марковић, док је за најбољег голмана проглашена Милица Јовановић из клуба „Колибри“.

Тринаести турнир у рукомету на песку организовао је Центар за културу „Костолац“ и женски рукометни клуби „Рудар“, а покровитељ је Градске општине Костолац

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!