„КоRock fest 2022.” испунио очекивања: У Костолцу одржан фестивал у славу рокенрола и музике

У петак, 15. јула на стадиону „Бора Бека“, одржан је фестивал рок музике под називом „КоRock fest 2022.”. Манифестација у славу рокенрола и музике, оправдала је очекивања и организатора и публике. Дефинитивно се сваки бенд својим квалитетом и умећем сјајно показао и публика је позитивно одреаговала што се види по великој посећености фестивала.

Ове године на фестивалу наступиле су групе: „BAB“, „MASH UP“, „НЕМИР И СТРАСТ“, „TRIPLE TROUBLE“, „LUBRICUNTS“, „K.L.I.N.“ и „STARLIGHT“. Сви су уживали, што се видело из интеракције публике и извођача.

Костолац је град који дуги низ година негује рок културу и као последица тога фестивал је основан 2011. године од стране локалних музичара, а убрзо је овај потенцијал препознао Центар за културу „Костолац” и преузео покровитељство над читавим пројектом. У годинама иза нас на KoRock-u су се смењивали многи локални рок бендови, различитих генерација, на велико задовољство љубитеља рок музике.

Организатор манифестације je Центар за културу „Костолац“ под покровитељством Градске општине Костолац. Велики допринос у организацији дао је Млађа Милановић, бубњар бенда „TRIPLE TROUBLE“, један од оснивача „КоRock fest“-а.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!