Отворен Сајам запошљавања у Костолцу: Нова фабрика у Пожаревцу обезбеђује посао за око 1000 људи

Kомпанија PKC Wiring Systems у сарадњи са Градском општином Kостолац, у четвртак, 07.јула 2022. у скупштинској сали организовала је Сајам запошљавања.

 Незапослени су били у прилици да успоставе директан контакт са послодавцем, представе им се и предају радне биографије.

Сајам запошљавања су својим присуством подржали заменик председника Градске општине Костолац, Дарко Грубетић, чланови Већа Бајрам Морина, Маријана Божић, Милица Јовић, помоћница председника Маја Здравковић, начелница Управе Градске општине Костолац, Ана Тишма, као и Азира Ахмети представник Канцеларије за ромска питања у Костолцу.

Иначе Компанија PKC Wiring Systems специјализована је за производњу кабловских снопова за индустрију комерцијалних возила, углавном за камионе „Scania„, „Volvo„, …

Бојана Кнежевић, супервизор за запошљавање и развој у Компанији „PKC wiring systems“ је истакла да највећи број отворених позиција подразумева рад у производњи, а осим производње отворена су радна места и у другим секторима, као што су сектор у области логистике, инжењеринга и квалитета. Свака позиција захтева образовно професионални профил људи који могу да се пријаве за одређени посао.

За производњу је неопходна завршена основна школа, а што се тиче позиције оператера сечења, пожељно је да то буде минимум трећи степен стручне спреме техничког усмерења.

Бранка Влаховић, Communication Specialist је нагласила да компанија обезбеђује Уговор о раду са могућношћу сталног запослења, као и организован превоз запосленима са територије Kостолца.

Влаховић је истакла да у оквиру компаније постоји програм „Бриге о људима“ који је усмерен на организовање месечних активности за запослене као што су спорт за све, ваучери за бебе, новогодишњи пакетићи, поклони за ђаке прваке…

Kомпанија омогућава изванредне услове за рад у модерном и чистом амбијенту, као и обуку за све новозапослене, а бројне су и могућности за учење и напредовање.

Компанија обезбеђује обуку за новозапослене, могућност учења и усавршавања, као и рад у младом и ентузијастичном тиму.

Конкурс је отворен наредних неколико месеци и сви заинтересовани грађани могу да се јаве на број телефона: 0600949733 или да пошаљу пријаву на мејл адресу: posao.pozarevac@pkcgroup.com

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!