САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА У КОСТОЛЦУ

Kомпанија PKC Wiring Systems, специјализована је за производњу кабловских снопова за индустрију комерцијалних возила. Од 2014.године послује у Смедереву где тренутно броји око 3400 запослених.

У 2022. години је фабрика проширила пословање и отворила ново постројење у Пожаревцу, где ће посао обезбедити за око 1000 људи.

Kомпанија омогућава изванредне услове за рад у модерном и чистом амбијенту, као и обуку за све новозапослене, а бројне су и могућности за учење и напредовање. Поред радних места у производњи, биће отворена радна места и у области логистике, инжењеринга и квалитета, па је отворена за пријем новозапослених свих образовних профила.

Свим новим колегама компанија обезбеђује Уговор о раду са могућношћу сталног запослења, као и организован превоз запосленима са територије Kостолца.

У сарадњи са градском општином Kостолац, PKC Wiring Systems ће у четвртак, 07.јула 2022. у 10 часова организовати сајам запошљавања, где ће се ближе представити свим заинтересованим грађанима у просторијама општине града. Позивамо вас да се овом приликом представимо једни другима.

Више информација можете добити и путем мејла или телефона или сајта компаније:

posao.pozarevac@pkcgroup.com

060 09 49 733

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!