ИЗГРАДЊА ТОПЛИФИКАЦИОНЕ МРЕЖЕ КА СЕЛУ ОСТРОВУ

Извођење радова на реализацији 1. фазе изградње топлификационе мреже ка селу Острово, као и костолачком насељу Плажа и насељу Виногради, одвијају се по унапред предвиђеном плану и динамици.

До сада топловод је постављен у дужини од 450 метара, а након завршетка радова у Колубарској улици радови се одвијају у улици Хајдук Вељковој у правцу ка улици Јована Дучића ка насељу Плажа.

Крајем прошле године започета је реализација једне од највећих и најважнијих капиталних инвестиција, изградња топлификационе мреже ка селу Острову у дужини од 700 метара, чија је укупна вредност 36 милиона динара. Мештани овог села скоро 35 година чекају реализацију овог пројекта.

Поред села Острово, топлификационом мрежом биће покривена и насеља Плажа и Виногради и у наредним годинама око 300 домаћинстава могу да очекују своје прикључке.     

Подсетимо се, Град Пожаревац је у 2021. години издвојио средства у износу од 50 милиона динара из буџетског фонда за заштиту животне средине за 1. фазу прикључног топловода села Острово.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!