ЧИШЋЕЊЕ ДИВЉИХ ДЕПОНИЈА НА ОБИЛАЗНИЦИ КОСТОЛАЦ – ПОЖАРЕВАЦ

У уторак, 1. марта, Градска општина Костолац у сарадњи са ЈКП „Комуналне службе“ Пожаревац, ЈКП „Водовод и канализација“ Пожаревац – РЈ Костолац и ПД „Аутотранспорт“ Костолац започела је чишћење дивљих депонија на обилазници Костолац – Пожаревац. Дивље депоније дуж целе деонице пута са леве и десне стране у наредних неколико дана биће у потпуности уређене и очишћене, захваљујући помоћи у виду механизације поменутих предузећа.

Такође, током јучерашњг дана, ЈКП „Комуналне службе“ Пожаревац је изашло у сусрет Градској општини Костолац одношењем смећа, грања и осталог отпада који се налазио на локацији испред костолачког хотела на градску депонију, помоћу своје механизације.

Градска општина Костолац се и овог пута захваљује на пружању помоћи и великом доприносу у решавању проблема чишћења дивљих депонија Марку Марјановићу, директору ЈКП „Комуналне службе“ Пожаревац, Миљану Марковићу, руководицу РЈ Костолац ЈКП „Водовод и канализација“ Пожаревац, као и Ненаду Марковићу, директору ПД „Аутотранспорт“ Костолац.

У циљу заштите нашег животног окружења апелујемо на све грађане да савесно одлажу отпад на за то предвиђена места, како би наш град и наша општина остала уређена и чиста.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!