ВРАТА КАБИНЕТА ДАРКА ГРУБЕТИЋА, ЗАМЕНИКА ПРЕДСЕДНИКА ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ КОСТОЛАЦ, ОТВОРЕНА СВАКОГ РАДНОГ ДАНА ЗА ПРИЈЕМ ГРАЂАНА

Дарко Грубетић, заменик председника Градске општине Костолац, сваког радног дана у свом кабинету вршиће пријем и разговор са својим суграђанима:

„Разговор са грађанима је увек један од приоритета Градске општине Костолац, зато су врата општине и мог кабинета увек отворена за све суграђане. Одржавање састанака и пријем грађана омогућавају боље и ефикасније решавање њихових проблема.

Пракса отвореног разговора и свакодневног пријема грађана је најбољи начин да се упознамо са потребама, проблемима, иницијативама, али и да чујемо идеје и сугестије, јер је то најефикаснији начин за решавање проблема.“ – истакао је Дарко Грубетић, заменик председника Градске општине Костолац.

Врата кабинета Дарка Грубетића, заменика председника Градске општине Костолац, отворена су за разговор са грађанима сваког радног дана у периоду од 09:00 до 11:00 часова, уз  заказивање  путем телефона на број 012/241-830.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!