Представа “F40.01” у извођењу нашег познатог комичара Неше Бриџиса

У четвртак, 02. децембра 2021. године у позоришној сали Дома културе у Костолцу, са почетком од 20 часова можете погледати представу “F40.01” у извођењу нашег познатог комичара Неше Бриџиса. Цена улазнице 300 РСД, у продаји од 29.11. 2021. године у спортској хали у периоду од 08:00 до 20:00 часова као и на сам дан представе од 16:00 часова на билетарници Дома културе.
Ненад Даниловић, познатији под псеудонимом Неша Бриџис један је од најпознатијих и најпопуларнијих српских станд уп комичара, самим тим један је од утемељивача Српске Станд уп сцене .Рођен је у Београду, на Чубури, 19. априла 1980. Комедијом се бави, како сам каже, још од малих ногу, а професионални ангажман је започео 2010. године. Прославио се песмом Еј, Рики Мартине. Данас, иако га никада није записао, има преко 8 сати текста са којим неизменично наступа, подељен у 6 представа (”Живот”, ”Плајлиста”, ”Филм”, ”Мушко-Женски односи”, “ф40.01”, “Прича у недоглед”). Мајстор је имитација и одличан импровизатор. У досадашњој каријери одржао је преко 3000 професионалних наступа.
Са својим представама је обишао целу Србију и Европу a поред страха од летења, публика је имала прилику да га види и у Аустралији. Љубитељи станд уп комедије из региона јако добро знају Нешу Бриџиса, био је гост на великом броју фестивала у Хрватској, Словенији, Босни, Македонији, Црној Гори… Поред престижних фестивала био је учесник 3. сезоне познатог шоу програма Твоје лице звучи познато и освојио треће место.
За његове вечери комедије увек се тражи карта више.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!