“Др Фелер” духовита монодрама у Костолцу

У недељу, 28. новембра са почетком у 20 часова у позоришној сали Дома културе у Костолцу биће изведена монодрама „ДР Фелер“  у којој игра Драган Божа Марјановић.


“Др Фелер” је духовита монодрама о нашим наравима и менталитету.Кроз призму Др Фелера, пратимо својеврсну вивисекцију друштва на шаљив и сатиричан начин. Осврћући се на разне друштвене појаве и аномалије које отварају многа питања, Др Фелер покушава не само да једнострано даје одговоре већ и да присутну публику укључи у решавање проблема.Уз незаобилазан и крајње симпатичан дијалект југа Србије можете очекивати представу која вас неће оставити равнодушним и која ће вас сасвим сигурно насмејати до суза

На 3. Фестивалу малих позоришних форми у оквиру 29. Фестивала “Дани Зорана Радмиловића” у Зајечару 2020. године, ова представа је од стране стручног жирија као и од стране публике, проглашена најбољом представом. Представа “Др Фелер” је ауторски пројекат глумца Драгана Боже Марјановића, који је и директора Народног позоришта Лесковац и на редовном је репертоару позоришта Славија у Београду.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!