У холу Дома културе промовисан први број часописа „Глас младих“

У среду 25. августа у у холу Дома културе у Костолцу, одржана је промоција првог броја часописа „Глас младих“. Часопис је настао у оквиру пројекта „Први кораци у новинарству“ са циљем да постане традиционално гласило, које ће допринети унапређењу културних потреба и потенцијала младих Костолца.  Носилац пројекта је „Психолошки центар“ Kостолац, а покровитељ Градска општина Kостолац. 

У промоцији су учествовали млади новинари: Дуња Вулић, Јања Копун, Магдалена Максимовић, Тадија Вуксановић, Петра Марковић, Николина Минић, Милица Велковски, Војин Милошевић, Марија Јовановић и Ања Златковић, а такође је учесник програма била једна од чланица уредништва, песникиња и професорка српског језика и књижевности, Магдалена Реџовић.

Промоцију су припремили сами новинари, а њима су ментори биле професорке српског језика и књижевности Гордана Славковић и Надежда Вулић, које су у уредништву часописа „Глас младих“.

Све рубрике часописа „ Глас младих „ посвећене су Костолцу-његовим установама, знаменитостима, житељима, историји, важним културним, спортским и другим манифестацијама и намењене су не само млађим, већ и старијим читаоцима које занима како  наш град изгледа из перспективе младих.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!