Завршен 16. меморијални турнир у малом фудбалу „Гојко Спасић – Рус“

Ова слика има празан alt атрибут; име њене датотеке је image-114.png

Љубитељи малог фудбала су од 5. до 19. августа имали прилику да уживају у квалитетним утакмицама, које су се одржале у оквиру меморијалног турнира у малом фудбалу „Гојко Спасић – Рус“.

На турниру је учешће узело 16 екипа од којих су три биле хуманитарне („Играјмо за Милицу“, „Бурјан за Милицу“, „Маркови другари“, па је с тим у вези њима обезбеђено бесплатно учешће. Поред тога сваке вечери сакупљан је новац у хуманитарне сврхе.

Најбоља екипа на овогодишњем турниру била је „Маркови другари“, која је за освојено прво место добила новчану награду у износу од 40. 000 динара, друго место заузела је екипа „Бумеранг„, освојивши новчану награду од 20. 000 динара, трећеПаклена машина„, којој је припало 15. 000 динара и на четвтом месту нашла се екипа „Рудар“ освојивши 5.000 динара.

За најбољег играча турнира проглашен је Срђан Павлов, најбољи стрелац турнира био је Катић Александар, док је најбољи голман био Стефан Ђорђевић. За фер плеј екипу проглашени су „Сиви анђели„.Све екипе добиле су захвалнице за учешће, а за најбоље екипе, и најбољег играча, стрелца и голмана обезбеђени су пехари.

Генерални покровитељ турнира је МЗ Стари Костолац.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!