Асфалтирана улица Кнеза Лазара у Костолцу

Градоначелник Града Пожаревца Саша Павловић и председник Градске општине Костолац Серџо Крстаноски са сарадницима обишли су радове на асфалтирању улице Кнеза Лазара у Костолцу која води ка “Драгуљу”.

Вредност ових радова је преко 23 милиона и 700 хиљада динара, дужина је 900 метара и 5,5 метара ширине коловоза, урађени су тротоари ширине 1,5 метара.

Градоначелник Града Пожаревца Саша Павловић је овом приликом изјавио да је ова улица од великог значаја за мештане али и за само пристаниште где се очекује повећан број туриста. Павловић је још додао да су у току радови у Граду Пожаревцу у вредности од преко 23 милиона динара а реч је о уређењу паркинг простора у улици Војводе Добрњца уз ограду болнице у вредности од преко 7 милиона динара, санација тротоара у улици Воје Дулића од Старог корзоа до Лењинове улице у вредности 4 милиона и 350 хиљада динара, поплочава се 154 метара и ширине 4,5 метра, асфалтирају се улице у месној заједници Чачалица, Сестрољинска и Боре Станковића од скоро 9 милиона динара укупне дужине 510 метара и рехабилитују се тротоари у Космајској улици вредности преко 3 милиона динара дужине 150 метара.

Ова слика има празан alt атрибут; име њене датотеке је image-63.png

Извор: https://pozarevac.rs/

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!