Објављена имена награђених на конкурсу „Новогодишњи украс и новогодишња честитка“

Наградни конкурс Центра за културу „Костолац“ под називом „Новогодишњи украс и новогодишња честитка“ успешно је завршен. На адресу CZKDECIJI@GMAIL.COM је пристигло много лепих и креативних радова, а похвале заслужују сви учесници.

Сви добитници конкурса, награде могу преузети у петак, 25. децембра од 8 до 21 сат, и 28, 29. и 30. децембра од 8 до 15 часова у просторијама Центра за културу „Костолац“ које се налазе у спортској хали у улици Боже Димитријевића 1.

Центар за културу „Костолац“ се захваљује свим учесницима, јер су упркос ситуацији у вези са епидемијом коронавируса, имали воље, жеље, времена и креативности да узму учешће на наградном конкурсу. Такође захваљује се и спонзорима, који су допринели да се малишани обрадују уочи новогодишњих и божићних празника. 

НАГРАЂЕНИ:

Фотографисање у студију: Зорана Војводић

Новогодишње осликавање прозора: Ива Крнетић

Поклон ваучер  Пицерија „Галија“: Марија Миловановић, Милица Ристић, Тијана Стевић, Дина Војводић, и Лука Илић.

Поклон пакет спонзора: Никита Ђорђевић, Митра Ђорђевић, Лука Станковић, Даница Рајковић, Јелена Петковић, Нина Лајко, Јана Петковић, Сава Симић, Вишња Симић, Неда Стевић, Сташа Ропкић, Немања Младеновић, Андреа Миленковић, Тамара Ивић и Анастасија Костић.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!