Прикључци на систем централног грејања за 28 домаћинстава

У Кобаловој улици, завршени су радови на топлификационој мрежи и извршена је топла проба. Реч је о инвестицији вредној 13 милиона динара, а захваљујући овим радовима омогућено је да се 28 домаћинстава прикључи на систем централног грејања.

Данас су пуштене топле пробе за 14 домаћинстава, а радове је обишао председник Градске општине Kостолац Серџо Kрстаноски са својим сарадницима. Он је подсетио да су током прошле и ове године завршене три велике инвестиције ширења топлификационе мреже у вредности од 66 милиона динара, дужина мреже 4000 метара: Круг пијаце, Базенска улица на Каналу и Кобалова у Старом Костолцу, чиме је обезбеђено 100 прикључака на топлификациону мрежу.

Председник Градске општине Kостолац Серџо Kрстаноски

Он се том приликом захвалио Граду Пожаревцу који је преко Буџетског фонда за заштиту животне средине обезбедио средства за реализовање пројекта ширења топлификационе мреже на територији костолачке општине.

Житељ Кобалове улице Славиша Николић захвалио се ГО Костолац која им је омогућила повољне услове да се прикључе на топлификациону мрежу.

Председник Крстаноски је најавио и нове капиталне инвестиције са чијом ће се реализацијом кренути у наредном периоду: ширење фекалне канализације у 17 улица на територији костолачке општине (Канал, Дидино насеље и Колиште) и рушење надвожњака.

Јавне набавке су завршене, донете су одлуке, надзор је спроведен и у наредних 15 дана очекује се почетак најављених радова, рекао је Крстаноски.

Поред председника ГО Костолац Серџа Крстаноског, поменуте радове су обишли заменик председника Дарко Грубетић, чланови костолачког Већа Срђан Радовановић, Миладин Радомировић, Милица Јовић, Маријана Божић и Бајрам Морина.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!