Хуманитарна акција Удружења од „Књиге до душе“

Удружење „Од књиге до душе“ из Kостолца организује хуманитарну акцију прикупљања зимске гардеробе, обуће, играчака, хране и средстава за хигијену за „Свратиште за децу“ у Београду које води Центар за интеграцију младих, са циљем унапређења квалитета живота деце која живе или раде на улици. Kорисници услуге Свратишта су деца узраста од 5 до 15 година која су, због начина живота, изложена вишеструким ризицима.

Живот деце које користе услуге Свратишта у Београду је веома тежак. Нису деца крива што су се родила и живе у условима у којима живе. Овом акцијом желимо да их обрадујемо и да им бар мало олакшамо тежак живот који воде. Свратиште има просторије на два места: на Новом Београду – ул. Булевар Арсенија Чарнојевића 145 и на Звездари – ул. Kрфска 7а.
Планирано је да до краја октобра Удружење „Од књиге до душе“ уручи донацију, превоз обезбеђује синдикат Аутотранспорт-а.
Сви који желе да се прикључе акцији су добродошли и било би пожељно да се оно што желите да донирате донесе до краја ове недеље.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!