Уручени кључеви од путничког возила Центру за социјални рад Пожаревац

Кључеве од возила уручио је заменик градоначелника Града Пожаревца Саша Павловић директорки Центра за сооцијални рад Татјани Рајић.

Заменик градоначелника Града Пожаревца Саша Павловић је овом приликом рекао да данас предајемо још једно возило овог пута оно је намењено Центру за социјални рад, реч је о возилу вредности од око 1,5 милиона динара. Ово возило као и све досадашње донације има за циљ побољшање ефикасности у раду наших установа и самих услова за наше раднике у Центру за социјални рад:

„У више наврата смо апострофирали да ми не делимо установе, институције и јавна предузећа по значају, већ за Град Пожаревац сви имају подједнак третман. ЦЗСР као референтна установа за спровођење већег дела социјалне политике заслужује да има све неопходне услове за несметан рад а све у циљу сервисирања наших грађана. Град Пожаревац, као што сам већ споменуо без обзира на околности у којима се град и држава налази покушава да свим установама, институцијама и предузећима омогући несметан рад па смо тако, као што сте и ви сами сведоци, недавно поклонили ново ватрогасно возило, возило хитној помоћи, полицијској управи, Црвеном крсту а да ту нећемо стати доказ је и да је у току поступак набавке још два возила за саобраћајну полицију. Овом приликом се захваљујем свим радницима ЦЗСР који су у овим тешким временима показали велику друштвено одговорну слику кроз напоран рад и константно дежурство. Ми као представници локалне самоуправе знаћемо да то ценимо и поштујемо.“

Татјана Рајић директорка Центра за социјални рад захвалила се локалној самоуправи на овој донацији која је од изузетног значаја за ову установу, чији запослени имају доста теренског рада. Она је још додала да је поред ове донације обновљена комплетна рачунарска опрема а у току је и поступак за замену дотрајале столарије на управној згради.

Извор: https://pozarevac.rs/

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!