Удружење Градске општинске организације инвалида рада у Kостолцу организује екскурзију у Нови Сад

 Удружење Градске општинске организације инвалида рада у Kостолцу, позива своје чланове, али и оне који то желе да постану на једнодневну екскурзију у Нови Сад.

Екскурзија је планирана за 24.06.2020. године са поласком у 7 часова испред спортске хале. Цена превоза је 1100,00 динара. Цена ручка износи 600,00 динара (гулаш и салата у неограниченим количинама + десерт). У цену је укључена музика (тамбурице).

Позивају се сви заинтересовани да се јаве на телефон 402 – 187 или лично сваког радног дана од 8 до 11 часова у просторијама удружења у Улици Вељка Дугошевића бр. 9.

Поводом Годишње Скупштине, Удружење Градске општинске организације инвалида рада организује прославу која ће бити одржана 20.07.2020. године у ресторану „ИЗВОР“ у Пожаревцу са почетком у 17 часова. Цена менија по особи износи 1500,00 динара, пиће у неограниченим количинама.

Да одлазак у пензију и треће доба не представљају нужно и крај друштвеног живота и уживања, доказ су константна дружења и екскурзије чланова Удружења пензионера Градске општинске организације инвалида рада у Костолцу.

Чланови удружења имају прилику да путују по Србији и упознају културно-историјске знаменитости и природне лепоте наше земље. Придружите им се и закорачите у другу младост.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!