МИЛЕНА ЦЕРОВШЕК, ПРЕДСЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ КОСТОЛАЦ СВАКЕ СРЕДЕ ОБАВЉА РАЗГОВОРЕ СА СВОЈИМ СУГРАЂАНИМА

Милена Церовшек, председница Скупштине Градске општине Костолац, сваке среде у времену од 09:00 до 13:00 часова у свом кабинету обавља разговаре са својим суграђанима, како би се евидентирали највећи проблеми и што пре кренуло у њихово решавање.

Председница Скупштине Градске општине Костолац, Милена Церовшек, говорећи о важности комуникације са суграђанима, између осталог је истакла:

Сматрам да је директна комуникација, најбољи вид сагледавања проблема са којима се сусрећу наши суграђани и да се само путем комуникације може добити реална слика о потребама грађана, и да се на адекватан начин реагује и приступи решавању проблема који их мучи. У разговору са Костолчанима, као и са мештанима околних сеоских насеља, костолачке општине, нема забрањених тема, већ слободно могу изнети своје предлоге, сугестије, критике, идеје. Такав вид комуникације доприноси бољем функционисању Градске општине Костолац. Трудим се, колико је то у мојој моћи, да својим суграђанима изађем у сусрет и пружим помоћ, јер сам ја овде управо због њих. Грађани који су се до сада обратили за пријем, изложили су углавном проблеме у вези назапослености, социјалне природе, комуналне проблеме и друга бројна питања. За оне проблеме које суграђани буду износили, а нису у надлежности Градске општине Костолац, обратићемо се Граду за помоћ.”

Грађане председница Скупштине Градске општине Костолац, Милена Церовшек, средом прима на разговоре без заказивања, а ко буде желео пријем другог дана, може заказати на број телефона 012/241-830, или лично код секретарице председнице.

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!