Пријем за репрезентацију Србије у америчком фудбалу: Србија и Чешка одмеравају снаге у Пожаревцу

Чланица Већа ГО Костолац Маријана Божић и чланица Градског већа задужена за спорт омладину и туризам Ана Миљанић, 26. октобра, у просторијама Градске општине Костолац, угостиле су селектора репрезентације Србије Дага Аткинса и капитена репрезентације Србије у америчком фудбалу.

Пријему су присуствовали, члан Градског већа Далибор Миљковић и представник КАФ „Пожаревац“ Иван Јовић, а повод је сутрашња рагби утакмица, између репрезентације Србије и националног тима Чешке Републике. У питању је прва утакмица новог циклуса Европског првенства, која се игра у 11 и 30 часова на Градском стадиону у Пожаревцу.

Репрезентација Србије смештена је у Техничкој школи са домом ученика „Никола Тесла”, а тренинг су имали на стадиону „Бора Бека” у Костолцу.

Kарте за утакмицу се не наплаћују већ се бесплатно преузимају у Спортском центру, Kултурном центру, градском стадиону, спортском савезу и кафеу АС.
На дан утакмице на трибинама ће бити постављене кутије за сакупљање помоћи за лечење Милије Милановића, добровољним прилогом плаћате вашу карту.

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!