ПОТПРЕДСЕДНИK СНС МИЛОШ ВУЧЕВИЋ У КОСТОЛЦУ

Милош Вучевић, потпредседник Српске напредне странке и градоначелник Новог Сада, у склопу обиласка страначких одбора у Браничевском округу данас је посетио Костолац где се састао са руководством и члановима овдашњих напредњака.

Пренео им је кључне поруке са последње седнице Главног одбора СНС и разговарао са њима о припремама за наредне страначке активности.

 

 

Базираћу се на последњим закључцима, Главног одбора и председништва СНС и смерницама које су дефинисане одлукама, а тичу се кампање која је пред нама”, рекао је Вучевић

Према његовим речима потребно је објаснити чланству зашто странка има одређене ставове по кључним питањима, пре свега око даље изборне кампање, односно колико је бесмислен позив дела опозиције на бојкот избора, и аргументацију која се користи у тој пропаганди. 

 

 

Председник ГО Костолац Серџо Кртаноски је истакао да на претходним изборима у Костолцу СНС освојио преко 63% гласова што даје странци ветар у леђа, да ради у интересу грађана. Према речима Крстаноског МО СНС Костолац, одговоран је за стратегију развоја ГО КОстолац у наредне четири године. „Том стратегијом предвидели смо да у наредним годинама сви делови ГО Костолац добију комплетну путну, комуналну и топлификациону инфраструктуру, са циљем да створимо јаку и модерну општину, што наши грађани и заслужују”, наглашава Крстаноски.

 

 

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!