Kостолачкa хард рок група „Starlight” објавила нову песму „Сам”

 

Хард рок састав „Starlight” из Kостолца објавио је други видео сингл „САМ”. Бенд постоји већ 10-ак година и бави се обрадама песама познатих хард рок бендова. Наступају широм Србије и у региону. Група се тренутно фокусира на ауторски рад, а поред наступа, посвећена је продукцији и снимању нових синглова.

Изузетно су цењени и поштовани. Нарочито су обожавани у круговима бајкера и чести су гости на разним бајк скуповима, како код нас, тако и у иностранству.

Бенд је 2018. године објавио песму (и спот) под називом „Live My Life” на енглеском језику са налепницом „One Records”. Ове године, бенд је одлучио да публику изненади још једном песмом, али овога пута на српском језику.
У раду на музици и аранжману је учествовао цео бенд и свако је дао свој печат, а помогли су и Марко Вељковић (Art Diler) –клавир и Зорица Николић (Carry) –пратећи вокал, дугогодишњи пријатељи и сарадници бенда. Бенд чине: Ведран Пућо (бубњеви), Душан Јовановић (гитара и пратећи вокал), Далибор Станић (бас гитара и пратећи вокал) и Никола Милетић (вокал). За текст песме била је задужена стара сарадница бенда – Милена Димитријевић Дима.

Песма ће бити издата у сарадњи са One Records-om, док су миx, продукција и постпродукција песме рађени у Fungusamoungus studiu.

 

 

Игор Михајловић Мравац радио је на целокупној видео реализацији и идеји несвакидашњег, визуелно импресивног спота. Ово је само почетак, костолачки хард рок састав већ има идеју за нови пројекат и ускоро почиње са радом на њему.

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!