Одржан турнир у рукомету на песку на СРЦ „Топољар”

На отвореним теренима Спортско-рекреативног центра „Топољар” у суботу 3. августа, одржан је турнир у рукомету на песку у женској конкуренцији. На самом почетку присутне је поздравио председник ЖРК „Рудар” Миле Благојевић пожелевши екипама пуно успеха на турниру.

 

 

Турнир је отворила чланица Већа Градске општине Костолац, Маријана Божић, која је по завршетку турнира најбољим екипама и појединцима доделила заслужена признања и награде.

 

 

Турнир је врло успешно организован уз учешће 12 женских екипа сврстаних у две категорије: сениорке и млађе селекције са преко 100 учесница. Поред Костолца учествовале су екипе из Лазаревца, Петровца, Подгорице, Пожаревца и Горње Трнаве.

 

 

У категорији сениорки прво место освојила је екипа ЖРК „Колубара”, друго место заузела је екипа РК „Бек”, а треће место припало је ЖРК „Рудар”. Најбољи голман била је Милица Нешић ЖРК „Колубара”, за најбољег играча проглашена је Анђела Ковачевић РК „Бек”, док је најбољи стрелац турнира била Теодора Димитријевић ЖРК „Рудар”.

 

 

Турнир у рукомету на песку за млађе категорије освојила је екипа ЖРК „Колибри”. На другом месту нашла се екипа ЖРК „Пожаревац”, а на трећем ЖРК „Слога”. За најбољег голмана проглашена је Нађа Иванишевић ЖРК „Слога”, најбоља играчица била је Јована Вујичић „Пожаревац”, док је за најбољег стрелца млађих категорија проглашене Николина Илић „Колибри”.

Турнир је одржан  оквиру манифестације „Костолачко лето 2019” . Организатор је Центар за културу „Костолац” у сарадњи са ЖРК „Рудар”, Рукометним савезом Србије и Рукометним савезом Браничевског округа, а под покровитељством Градске општине Костолац.

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!