Конференција за медије МО СНС Костолац

Месни одбор Српске напредне странке у Костолцу организовао је у суботу 27.07.2019. године конференцију за медије на којој су се обратили повереници Милена Церовшек, председница Скупштине ГО Костолац и Серџо Крстаноски председник ГО Костолац.

Повереница СНС-а Милена Церовшек је нагласила да су из Српске напредне странке из Београда тражили да се у Костолцу оформи општински одбор, и да они још увек наступају као месни одбор док не добију  писану сагласност. Такође Церовшек је говорила о раду и функционисању СНС у Костолцу, нагласивши да МО СНС Костолац броји преко 1200 чланова. Она је истакла да МО СНС Костолац активно учествује на свим трибинама које организује Унија жена испред ГО СНС из Пожаревца, а да у скорије време планирају да и у  Костолцу оснују испред МО СНС Костолац Унију жена.

 

 

Повереник Серџо Крстаноски је том приликом подсетио на акције које су у претходном периоду организовали и спровели активисти и чланови месних одбора Српске напредне странке са територије Градске општине Костолац.

Он је истакао да Месни одбор Српске Напредне Странке у Костолцу у току летњег периода планира да реализује велики број активност и акција за сређивање и уређење Костолца.

Том приликом подсетио је и на акције које су реализоване, а прва међу њима била је поводом манифестације „Островаћки  Бећарац”. Том приликом активисти су радили су на кошењу неуређених зелених површина дуж пута за плажу „Топољар” и дуж пута за насеље Острово. Покошена је трава на стадиону ФК „Дунав”, али су уређене  и зелене површине око њега.

Чланови Месног одбора СНС у Костолцу, заједно са Месним одборима села Острово, Стари Костолац, Петка и Кленовник, такође су уредили плато испред централне бине, и помогли у комплетној организацији  манифестације. 

Након тога спроведена је акција сређивања и уређења терена на песку на СРЦ „Топољар ”, као и за мали фудбалодбојку и рукомет. Активисти и чланови офарбали су и сав мобилијар и клупе на плажи, како би све било спремно за манифестације на спортско-рекреативном центру. Реализована је и акција уређења градског  парка  што је подразумевало скидање рекламних огласа са дрвећа, фарбање канти и стубова за расветукошење траве и сакупљање смећа. 

У наредном периоду планира се акција сређивања спортског терена у Партизанској улици према насељу Петка,  где је планирано и кошење траве и постављање нове заштитне ограде. До  краја августа планира се комплетно сређивање и опремање нових страначких просторија у центру Костолца у улици Трг братства и јединства поред Комерцијалне банке. 

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!