Tакмичење у кувању рибље чорбе „Kостолачки котлић 2019” и обележавање Дана рудара, 6. августа на СРЦ „Топољар“

Ове године манифестација „Kостолачки котлић 2019” поклапа се са обележавањем Дана рудара и убудуће овај датум биће устаљен. Организатори најављују богат и садржајан пратећи програм и добру забаву.

 

 

Такмичење у кувању рибље чорбе „Kостолачки котлић 2019” , одржаће се у уторак, 6. августа са почетком у 17 часова на Спортско рекреативном центру „Топољар” . За све учеснике обезбеђени су пригодни поклони, а за победнике вредне награде. Резервације места и пријаве могу се извршити и на сам дан такмичења. Телефон за информације 062/ 886 – 58 – 32.

Манифестацију, организују Градска општина Kостолац, Центар за културу „Kостолац” и синдикалне организације „Копови Костолац“ и „Термоелектране Костолац“.

Позивамо све људе добре воље да се пријаве за такмичење или да једноставно дођу, друже се, уживају и дегустирају. Посебна атракција манифестације – ВО НА РАЖЊУ. Такође биће извлачена и лутрија, а посетиоци ће имати прилике и да уживају у наступима културно уметничких друштава. За све посетиоце биће приређен и етно сајам хране и пића, као и ревијално такмичење у навлачењу конопца.  Од 21 час планиран је ватромет, а потом следи концерт групе „Неверне бебе”.

Програм:

17 – 19 часова такмичење у кувању рибље чорбе „Kостолачки котлић 2019”

17 – 19 часова етно сајам хране и пића

19:00 – 19:45 наступи културно уметничких друштава 

19:45 – 20:00 часова ревијално такмичење у навлачењу конопца

20:00 – 20:30 часова проглашење победника у кувању рибље чорбе

21:00 часова ватромет и концерт групе „Неверне бебе”

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!