Кленовник: Радови на асфалтирању улица и изградњи кишне канализацијe у пуном јеку

Интензивни радови у Градској општини Костолац на сваком су кораку. У Kленовнику се тренутно ради кишна канализација вредности 21, 5 милиона динара, а раде се три улице вредности преко 8 милиона динара од којих је једна завршена.

Радове су обишли градоначелник града Пожаревца Бане Спасовић и председник Градске општине Костолац Серџо Крстаноски са својим  сарадницима.

 

 

Поред асфалтирања улица у Кленовнику, тренутно се реализује још један  капитални пројекат, а то је кишна канализација. Ово је један од пројеката који је веома важан за Kленовник, јер је због конфигурације терена ово насеље имало великих проблема 2014. и 2015. године, због сливња великих количина атмосферских вода. С тим у вези у наредном периоду урадиће се и кишни колектор како би се спречило даље плављење овог насеља , рекао је градоначелник града Пожаревца, Бане Спасовић.

Желимо да омогућимо грађанима бољи живот, да у 21. веку имамо асфалтиране улице“, нагласио је он. „Свакодневни живот треба бити приоритет и у будућности, а то су инфраструктура, школе, путеви, водовод и канализација“, закључио је Спасовић.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!