Otvorena izložba fotografija „Foto Kostolac”

Talentovani fotograf, Edvard Šuster, u nedelju, 16. decembra, u galeriji Doma kulture u Kostolcu, održao je prvu samostalnu izložbu fotografija pod nazivom „Foto Kostolac”. Posetioci su imali priliku da vide preko četrdeset fotografija, koje prikazuju lepotu našeg grada. Edvard Šuster je do sada napravio preko 70 hiljada fotografija, koje redovno objavljuje na Facebook stranici „Photo Kostolac”.

Predsednik Gradske opštine Kostolac, Serdžo Krstanoski je tom prilikom uručio kostolačkom fotografu prigodan poklon u znak zahvalnosti za doprinos u fotografskom prikazivanju lepota našeg grada.

 

 

Dok su prisutni uživali u najlepšim fotografijama našeg mesta, zabavljala ih je grupa „Hard need“ koja uspešno postoji i radi od 2002. godine. Pored dobre muzike posebnu notu otvaranju izložbe fotografija dao je i zavičajni pesnik Milan Ceković kazivajući stihove svoje pesme koja simbolično nosi naziv „Pesma o fotografiji“.

Direktorka Кulturno – sportskog centra „Кostolac“, Jelena Šamanc je naglasila da će uvek nastojati da podržava sve naše sugrađane, koji svojim aktivnostima žele da promovišu kulturu i umetnost u našem gradu.

Izložba „Foto Kostolac“ biće otvorena za sve posetioce do 27. decembra. Organizator izložbe je Кulturno – sportski centar „Кostolac“, a pokrovitelj Gradska opština Kostolac.

Edvard Šuster rođen je 1981. godine. Osnovnu i srednju školu završio je u Кostolcu, gde i danas živi i radi. Oženjen je i otac dvojice dečaka Ognjena i Martina. Fotografisanjem se bavi amaterski iz čiste ljubavi prema fotografiji. Slobodno vreme koristi šetajući po Gradskoj opštini Кostolac i tražeći najlepše kadrove.

 

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!