Otvoren prvi Novogodišnji vašar u Kostolcu

Na platou ispred Sportske hale u Kostolcu u utorak, 11. decembra svečano je otvoren prvi Novogodišnji vašar, sa tipiziranim tezgama.

 

 

„Iznenađeni smo koliko su Kostolčani zadovoljni i pozdravljaju našu organizaciju. Ovo je prednovogodišnja manifestacija koja će pružiti našim sugrađanima da po ugledu na ostale gradove u Srbiji uživaju u novogodišnjim sadržajima – rekao je predsednik Gradske opštine Kostolac, Serdžo Krstanoski zahvalivši se svim izlagačima i građanima koji su podržali manifestaciju.

Na otvaranju vašara bile su i maskote koje su se družile i igrale uz muziku sa našim najmlađim sugrađanima, dok su malo stariji uživali u toplim napitcima i koncertu „HARD NEED“ grupe.

Direktorka Кulturno sportskog centra „Кostolac“, Jelena Šamanc je tom prilikom izjavila da će  novogodišnji vašar trajati do 06. januara, i da će se u tom periodu na platou ispred Sportske hale smenjivati razni  programi, kao što su muzika uživo, druženje sa maskotama i Deda Mrazom, vožnja kočijama i svakodnevna muzika u popodnevnim satima.  Zadovoljni smo odzivom građana na otvaranju Novogodišnjeg vašara i nadamo se da će ova manifestacija svake godine biti sve posećenija, čime će se svrstati na kalendar dešavanja Gradske opštine Кostolac i postati tradicionalna – dodala je Šamanc.

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!