Postavljeni putokazi za Kostolac

Na auto putu E-75 Beograd – Niš postavljena je nova putokazna signalizacija za Kostolac. U skorije vreme očekuje se postavljanje putokaza od naplatne rampe Požarevac do skretanja za Kostolac, gde nedostaje pet putokaznih tabli.

 

 

U ogranku „TE-KO Kostolac” , radi preko 3500 stalno zaposlenih radnika i još 1000 radnika iz Kine. Na poslovima gradnje bloka B3 biće angažovan veliki broj domaćih i stranih firmi, što će doprineti razvoju Kostolca. U blizini se nalazi značajan arheološki lokalitet – Arheološki park „Viminacijum” , koji svakodnevno posećuju turisti iz cele Srbije i Evrope. Iz tog razloga neophodno je bilo postaviti novu saobraćajnu signalizaciju, odnosno putokaze prema Kostolcu. 
S obzirom da je Kostolac uvršten kao značajan turistički lokalitet, Gradska opština Kostolac je inicirala postavljanje putokazne signalizacije, odnosno putokaznih tabli na kojima će pisati – Kostolac. 
Nova putokazna signalizacija postavljena je na auto putu E-75 Beograd – Niš. U skorije vreme očekuje se postavljanje putokaza od naplatne rampe Požarevac do skretanja za Kostolac, gde nedostaje pet putokaznih tabli – rekao je predsednik Gradske opštine Kostolac, Serdžo Krstanoski zahvalivši se Javnom preduzeću „Putevi Srbije” koje je omogućilo postavljanje putokaza za Kostolac.

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!