Promocija školskog sporta

 

Poznato je da je bavljenje sportom od ključne važnosti za pravilan fizički razvoj kod dece. U cilju podsticanja zdravih navika, Kulturno sportski centar „Kostolac“ u saradnji sa Osnovnom školom „Jovan Cvijić“ Kostolac, i ove godine organizuje razna sportska takmičenja učenika od 1. do 8. razreda.

U trajanju od dva meseca, počev od 1. novembra do 31. decembra 2018. godine, održavaće se turniri u sledećim kategorijama: mini rukomet, fudbal, basket i odbojka, dok će se učenici od 1. do 4. razreda osnovne škole, takmičiti u igri između dve vatre.

Sport podstiče zdrave navike, rađa i gaji timski duh, kao i fer plej način igre, ali i pomaže pri organizaciji planova i obaveza i još mnogo, mnogo toga. Zbog važnosti sporta u odrastanju dece veoma je važna promocija školskog sporta. Turniri će se održavati svakog ponedeljka, srede i petka u Sportskoj hali u Kostolcu.

 

 

Organizator promocije školskog sporta je Kulturno sportski centar „Kostolac“ u saradnji sa Osnovnom školom „Jovan Cvijić“ Kostolac, a pod pokroviteljstvom Gradske opštine Kostolac.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!