Održan turnir u odbojci na pesku

Na Sportsko- rekreativnom centru „Topoljar“ proteklog vikenda održan je turnir u odbojci na pesku. Učešće je uzelo 8 ekipa u muškoj kategoriji i to: Vrbica,  Nije svejedno, Seničani, Galopirajuća žutica,  Peščana oluja, Mentol, i Katar air, OK „Rudar“.

U polufinale turnira kvalifikovale su se sledeće ekipe:

Seničani – Mentoli
Vrbica – Galopirajuća žutica

Turnir je otvorila direktorka Kulturno sportskog centra „Kostolac“ Jelena Šamanc, koja je poželela dobrodošlicu svim takmičarima i „fer plej“. Utakmice su se igrale u 2 seta. Pobedu je odnela ekipa „Seničani“, koji su osvojili novčanu nagradu u iznosu od 10.000,00 dinara. Za drugo mesto obezbeđena je nagrada u iznosu od 5.000,00 dinara koju je osvojila ekipa „Galopirajuća žutica“, dok je treće mesto zauzela ekipa „Vrbica“ osvojivši nagradu u iznosu od 3.000,00 dinara. Za prva tri mesta na turniru pored novčanih nagrada obezbeđeni su pehari i medalje, koje je uručila direktorka Kulturno sportskog centra „Kostolac“, Jelena Šamanc.

Organizator ovog turnira je Kulturno sportski centar „Kostolac“ u saradnji sa Odbojkaškim klubom „Rudar“ iz Kostolca, a pod pokroviteljstvom Gradske opštine Kostolac.

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!