Filmske projekcije za ponedeljak, 12. mart

U organizaciji Kulturno – sportskog centra „Kostolac“ u ponedeljak, 12. marta, održaće se sledeće filmske projekcije.

Od 16 časova najmlađi mogu pogledati animirani (sinhronizovani) crtani film „Pčelica Maja 2 – Medene igre“ .

Pčelica Maja se pojavila pre više od stotinu godina i ubrzo postala jedna od najčitanijih knjiga tog vremena, omiljena i kod odraslih i kod dece. Nakon prvog filma koji je oduševio publiku svih generacija, stiže nam nastavak medene priče. Majina je košnica i ovog puta prepuna uzbuđenja. Leto se završilo i stigao je predstavnik iz Buzztropolisa s važnom porukom za kraljicu. Hoće li njenu košnicu konačno pozvati na Medene igre? Pčelica Maja uz koju su odrasle mnoge generacije u novoj uzbudljivoj avanturi za celu porodicu!

Romantična drama „Led“ prikazivaće se sa početkom od 18:00 časova. Inspirisan istinitim događajima, ruski film „Led“ je emotivna priča o devojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i da postane šampion sveta u klizanju. U glumačkoj ekipi su Aglaja Tarasova, Miloš Biković, Aleksander Petrov.

 

Treći film koji će se prikazivati od 20:00 časova je „Tri bilborda ispred Ebinga u Misuriju“ .

To je neobična priča o ženi koja kreće u pravi mali rat protiv policije, nakon neuspešne potrage za ubicom njene ćerke, pomoću tri bilborda u Misuriju. Sve troje glavnih glumaca: Franses Mekdormand, Sem Rokvel i Vudi Harelson, nominovani su za Oskare. Mekdona je inspiraciju za film dobio pre dvadeset godina, kada je ugledao bilborde pokraj puta koji su javnost podsećali na nerešen zločin. Gnev i očaj kojima su bilbordi odisali bili su toliko opipljivi da su mu se urezali u sećanje i ostali uz njega sve dok nije osmislio pravu priču koja bi prenela te snažne emocije, poručuju iz distributerske kuće „Megacom Film“.

Karte za filmske projekcije, čija je cena 250,00 dinara, možete kupiti na biletarnici Doma kulture u Kostolcu.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!