Dnevnik čuda Dude Alapače u Biblioteci u Kostolcu

 

Biblioteka u Kostolcu, Odeljenje Narodne biblioteke „Ilija M. Petrović“ Požarevac Vas srdačno poziva na predstavljanje knjige Dnevnik čuda Dude Alapače, koju je napisala Daniela Bakić. Promocija će se održati u petak, 19. januara, sa početkom u 19 časova. 

 

Daniela Bakić je rođena 1977. godine u Sarajevu. Gimnaziju je završila u Čačku, a univerzitetske studije u Beogradu. Kolumna Duda Alapača, koju Daniela Bakić već duže od deset godina piše za magazin Lepota i zdravlje, jedna je od najčitanijih i najomiljenijih rubrika u čitavom regionu. Junakinja ove kolumne Duda je savremena žena koja se podjednako dobro snalazi ili pak ne snalazi u ulozi poslovne žene, majke, ćerke, supruge i prijateljice. Udata je i ima dvoje dece. Živi i radi u Beogradu.

 

 

„DNEVNIK ČUDA DUDE ALAPAČE“

 

Duda Alapača je tipična moderna žena sa Balkana. Veoma inteligentna, duhovita, saosećajna, osetljiva, brza na jeziku, preduzimljiva, opsesivno vezana za svoje dete, najgori suvozač i „najbolja“ drugarica. Kroz njene priče srešćete se sa uobičajenim problemima sa kojima se inače današnje mlade majke i supruge suočavaju, ali primetićete i komične izraze koji su u našem društvu sveopšte prihvaćeni. U nekim situacijama, kroz Dudu prepoznaćete sebe, u nekim drugim – svoju prijateljicu, komšinicu, sestru, ali, ono što je sigurno – Duda vam je spremila jednu opuštajuću zbirku svojih ludosti uz koje ćete se siti nasmejati i zabaviti. Ovo je pravi izbor knjige za opuštanje, uz popodnevnu kafu, pauzu na poslu, plažu, ali i sve one kratke momente u vašoj svakodnevnici.

 

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!