Savić obišao radove na rekonstrukciji niskonaponske mreže

 

U cilju poboljšanja naponskih prilika i obezbeđivanja kvalitetnog napajanja električnom energijom Elektrodistribucija Požarevac u saradnji sa lokalnom samoupravom Gradske opštine Kostolac sprovodi akciju rekonstrukcije niskonaponske mreže u Starom Kostolcu u sledećim ulicama: Simina, Nikole Tesle i Vere Blagojević. Radove na rekonstrukciji danas su obišli predsednik Gradske opštine Kostolac, Ivan Savić i šef kostolačke Ispostave „Elektromorave“ Vladica Branković.

 

Elektroinženjer Vladica Branković, šef kostolačke Ispostave „Elektromorave“ je istakao da su sem pomenutih lokacija u Starom Kostolcu rekonstruisane i niskonaponske mreže u naseljima Ostrovo, Petka, Klenovnik i u Kostolcu u ulici Cara Dušana.

Dobrom saradnjom sa lokalnom samoupravom i sa članovima Saveta mesnih zajednica mi možemo još dosta toga da uradimo, što govore i planovi za 2018. godinu, a koji se odnose na investicije i tekuća održavanja, a sve u cilju boljeg snabdevanja električnom energijom svih građana na teritoriji Gradske opštine Kostolac“ .

 

 

Član Saveta MZ Stari Kostolac, Nebojša Stanojlović zahvalio se svima na velikoj podršci, posebno lokalnoj samoupravi Gradske opštine Kostolac i Elektrodistribuciji Požarevac, odnosno Ispostavi „Elektromorave“ u Kostolcu koji su im uvek izlazili u susret i ispunjavali sve zahteve meštana Starog Kostolca.

 

Predsednik Gradske opštine Kostolac, Ivan Savić je pored navedenih lokacija u naselju Stari Kostolac, danas obišao i naselje Kanal gde je urađena rekonstrukcija niskonaponske mreže u ulici Devet Jugovića, ali i postavljena nova ulična rasveta u pomenutoj ulici. Takođe u naselju Kanal završeno je i asfaltiranje ulice Kneza Miloša, što je svakako doprinelo poboljšanju uslova života stanovnika ovog naselja. Savić je tokom redovnog obilaska radova, obišao i ulicu Cara Dušana u Kostolcu, gde se trenutno obavljaju radovi na rekonstrukciji niskonaponske mreže, ali i vrši postavljanje nove ulične rasvete.

 

„Zadatak odbornika u Skupštini Gradske opštine Kostolac i članova Saveta mesnih zajednica jeste da saslušaju sve probleme građana i da njihove zahteve proslede lokalnoj samoupravi Gradske opštine Kostolac. Ja se nadam da su građani zadovoljni dosadašnjim radom, a mi ćemo se truditi da nastavimo istim tempom kako bi učinili da život građana kostolačke opštine bude još kvalitetniji i bolji“ – rekao je Savić izrazivši zahvalnost radnicima Elektrodistribucije koji su uspeli da po ovako teškim vremenskim uslovima privedu posao kraju, kao i samim izvođačima koji su ispunili zahteve svih građana sa teritorije Gradske opštine Kostolac.

 

Svi radovi su izvedeni prema planu, bez zastoja i bilo kakvih bezbednosnih rizika za šta najveće zasluge pripadaju operativnim timovima Ispostave „Elektromorave“ u Kostolcu. Poboljšanjem naponskih prilika odnosno rekonstrukcijom niskonaponskih mreža, poboljšan je i kvalitet života građana na teritoriji cele kostolačke opštine, što je još jedan dokaz da nijedno naselje nije zapostavljeno.

 

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!