Održana promocija odborničke liste Grupa građana „ISKORAK“ – dr Zvonko Blagojević – Žarko Debeljački

 

U nedelju, 17. decembra u pozorišnoj sali Doma kulture u Kostolcu, sa početkom u 18 časova, održana je promocija odborničke liste Grupa građana „ISKORAK“ – dr Zvonko Blagojević – Žarko Debeljački.

 

Udruženje građana „Iskorak“ je i ove godine prisutno na izborima, po prvi put u Kostolcu. Svesni smo da ima mnogo stvari koje treba rešiti,  jer Kostolac deluje na prvi pogled kao zaokružena celina, međutim činjenica je da ima mnogo problema i činjenica je da od prošlih izbora nije nešto značajno urađeno“ – rekao je između ostalog predsednik Udruženja građana „Iskorak“ dr Zvonko Blagojević. 

 

Nosilac liste Žarko Debeljački podsetio je da je ogranak Grupe građana „Iskorak“ oformljen u Kostolcu pre tri meseca. Za ovo kratko vreme uradili smo mnogo, jer smo radili timski, ekipno, a rezultate očekujemo 24. decembra“ .

 

Jasminka Đorđević Miloradović  koja je i prva od žena na listi je naglasila da kao Kostolčanka i stručnjak po pitanju ekologije, težiće da sprovode programe koji će poboljšati kvalitet života, vode, vazduha i pre svega zdravlja ljudi.

 

 

Grupa građana „ISKORAK“ – dr Zvonko Blagojević – Žarko Debeljački, zalagaće se da Gradska opština Kostolac ima sopstveni budžet, za prekidanje stranačkog zapošljavanja angažovanih stručnih lica, otvaranje nove industrijske zone, adekvatno trošenje novca od rente, hitno rešavanje ekoloških problema, za otvaranje tržnog centra u objektu nekadašnje autobuske stanice, hitno rešavanje komunalnih problema u seoskim naseljima, otvaranje tržnog centra u objektu nekadašnje autobuske stanice, a zalagaće se i za izgradnju zatvorenog bazena. 

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!