Predsednik Savić obišao radove na proširenju toplifikacione mreže u naselju Kolište

 

 

Na teritoriji Gradske opštine Kostolac nastavlja se investiranje u jedan od najvećih energetskih projekata – toplifikacija. Radovi su u punom jeku, proširuje se toplifikaciona mreža u naselju Kolište.

 

Predsednik Gradske opštine Kostolac, Ivan Savić, obišao je danas radove na ovoj lokaciji, a cilj je da se omogući priključak za grejanje što većem broju domaćinstava.

 

S obzirom da se naselja iz meseca u mesec sve više šire, Savić je istakao da će uzimati u obzir sve zahteve građana za priključenje na toplifikacionu mrežu i samim tim izraditi novu projektnu dokumentaciju za proširenje kapaciteta.

 

Zadovoljni smo dinamikom radova, jer smo izvodili radove i u Didinom naselju i u naselju Kolište. Nastavljamo dalje istim tempom na završetku toplifikacije u naselju Petka, a za narednu godinu se planira da se pristupi toplificiranju Basenske ulice kao i da se izvrši proširenje toplifikacione mreže u selu Kostolac“ .

 

Redžep Alijević je naglasio da toplifikacija svakako poboljšava uslove života svih Roma, pa je veoma važno da toplifikacijom budu obuhvaćena sva naselja na teritoriji kostolačke opštine.

 

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!