Književno veče Jelice Greganović

 

U četvrtak 28. septembra 2017. godine, u 19 sati, održaće se književno veče na kome će naša popularna književnica, novinarka i blogerka Jelica Greganović predstaviti svoju najnoviju knjigu „Zovem se mama“.  Književno veče će se održati u organizaciji Kulturno-sportskog centra Kostolac i Biblioteke u Kostolcu, ogranka Narodne biblioteke „Ilija M. Petrović“ Požarevac.
 

Jelica Greganović (1964) bavi se novinarstvom od 1984. godine, jedan je od osnivača Radija B92 i prva urednica njegove informativne redakcije. Do sada je pisala ili piše za B92, VremeNIN, Studio B, EkonomistBankarRoditelj i DeteElleŠumadija PressPolitikin Zabavnik

 

Najčitanija srpska blogerka, koja svoje blogove objavljuje na VIP Blogu B92 i blogu izdavačke kuće Laguna.

 

Objavila je pet zbirki kratkih, humorističkih priča: Priči nikad krajaSamo da ti kažemOd reči do reči, Ispod sedmog nebaLjubav i druge sitniceOsmeh za svaki dan i Zovem se Mama.

 

O knjizi

 

  • Ovo je priča za sve roditelje, saborce, bratstvo bez sna. Ovo je kratka borba protiv onog čipa za zaboravljanje koji nam je ugradila Majka Priroda, jer kad bismo se svega što smo proživeli sa decom sećali, natalitet bi još drastičnije padao.
  • Knjiga vas poverljivo i prijateljski poziva da zagrlite svoju decu ili pozovete svoju mamu!
  • Ove priče nisu savetodavne, one su samo deljenje iskustava koje svi roditelji imaju. Ali o njima retko pričaju jer se boje da ne ispadnu nesposobni i loši roditelji u očima stručnjaka i onih roditelja čija su deca mnogo „bolja.

 

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!