Savić: Gnusno izvrtanje istine, tužiću Boška Obradovića

 

 

Povodom objave lidera pokreta Dveri Boška Obradovića na svom Tviter nalogu o navodnom fizičkom napadu predsednika Gradske opštine Kostolac Ivana Savića na jednog meštanina, oglasio se i Savić koji je ovo okarakterisao kao politički napad na Srpsku naprednu stranku pred lokalne izbore u decembru.

 

On je naime, u razgovoru za naš medij, naveo da je povod za ovu neistinu zapravo strah opozicije pred izbore koji će se raspisati krajem godine u Kostolcu. Smatrajući da je rezultatima koje je njegova partija kao nosilac vlasti ostvarila za kratko vreme u ovoj gradskoj opštini stekao još veće poverenje građana, opozicija je pribegla priči koja je, kako je kazao, potpuno izvrnuta.

 

 

– Vidim da je kampanja za izbore počela i drago mi je da je ovo jedini, pod znacima navodnika argument, koji opozicija ima protiv SNS-a u Kostolcu. Sa dotičnim Kerićem nikada nisam imao sukob koji sam ja inicirao, naprotiv, zapravo je on čovek koga sam tužio sudu za uvredu časti. Proces je u toku i on se već tri ročišta ne pojavljuje, čak je izdat nalog za njegovo privođenje, ali bezuspešno. U očekivanju četvrtog ročišta, Kerić je očigledno smislio ovu laž da bi se predstavio u javnosti kao žrtva i time olakšao svoju situaciju u ovom sudskom procesu. – naveo je Ivan Savić.

 

Obradović je u svom tvitu napisao, citiramo: “Novi Laban: predsednik opštine Kostolac Ivan Savić udario u lice građanina Kostolca Vladana Kerića i pobegao. Hoćemo li dozvoliti da biju?” – kraj citata.
Savićevo mišljenje je da je razlog zašto je lider pokreta Dveri koji ima svoje predstavnike i u Narodnoj Skupštini reagovao na navodna dešavanja u Kostolcu zapravo, kako je kazao, pokušaj formiranja njihovog odbora u ovom mestu.

 

– Pojavila se jedna osoba koja, koliko čujem, zastupa Dveri u Kostolcu i mislim da bi Boško Obradović trebalo da detaljno ispita koga uzima za saradnike i ko mu dostavlja informacije. Ukoliko je to osoba za koju mislim da jeste, Dveri neće ovde proći slavno jer ta osoba ima najblaže rečeno jaku, jaku kriminalnu prošlost. – kazao je Savić i dodao da je kao nosilac javne funkcije koji ima rezultate znao da će biti neosnovano napadan od strane opozicije. Ipak, dodao je, kao porodičan čovek koji se protivi svakom vidu nasilja, moraće da tuži Boška Obradovića za uvredu časti kako bi sa sebe sprao ove lažne optužbe.

 

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!