Svečani prijem prvaka u O. Š. “ Jovan Cvjić „

 

 

Svečani prijem prvaka organizovan je u petak, 1. septembra sa početkom u 9 časova, što je označilo početak nove školske godine. Zbog radova koji se sprovode na adaptaciji Osnovne škole “ Jovan Cvjić “ , prijem je upriličen ispred Doma omladine. Za buduće prvake učenici drugog razreda pripremili su priredbu, namenjenu specijalno za ovu priliku, kojoj je prisustvovao i veliki broj roditelja, baka i deka.

 

Na samom početku direktor škole Serdžo Krstanoski pozdravio je prisutne poželevši prvacima dobrodošlicu, srećan početak školovanja i puno uspeha u školi.

„Vaše učiteljice, učitelji i ja kao direktor škole, možemo da vam obećamo da ćete biti u dobrim rukama i da će vam ovaj period vašeg detinjstva ostati u najlepšem sećanju“ – rekao je Serdžo Krstanoski.

 

Prvacima, koji će biti raspoređeni u četiri odeljenja predavaće Novica Gajić, Jelena Jakovljev, Sunčica Đorđević i Dragana Mrđen. U područnim odeljenjima sa prvacima će raditi: Tanja Radenković – Stari Kostolac, Dušica Maksić – Petka, Vesna Pešić Životić – Klenovnik, Maja Stojišić Ostrovo, dok je za produženi boravak zadužena učiteljica Daliborka Medenica.

 

Svečanom prijemu prvaka prisustvovali su predsednik Gradske opštine Kostolac, Ivan Savić i direktorka Kulturno sportskog centra Kostolac, Jelena Šamanc.

 

Polazak u prvi razred je nešto od čega imaju tremu i deca i roditelji, ali i nešto što se pamti celog života. Mališani iz Kostolca su svoje đačko doba započeli na najlepši mogući način, uz pesmu, igru i smeh i neka ih to prati tokom celog školovanja.

 

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!