Asfaltirano 350 metara puta u naselju Ostrovo

 

Predsednik Gradske opštine Kostolac Ivan Savić sa svojim saradnicima obišao je danas završetak radova na asfaltiranju ulice u MZ Ostrovo.

 

Trenutno su pri završetku radovi na asfaltiranju ulice Vase Pelagića u dužini od 350 metara i širini 3,5 metra. Investitor je grad Požarevac, a izvođač radova Preduzeće za puteve Požarevac. Vrednost investicije je oko 4 miliona dinara – rekao je Savić najavivši da će u narednom periodu biti intenzivnijih radova na teritoriji ove Mesne zajednice.

 

Ja se nadam da ćemo već u septembru raspisati javnu nabavku za izradu druge faze projekta toplifikacije naselja Ostrovo. Polako rešavamo jedan po jedan problem, jer želimo da svi građani na teritoriji Gradske opštine Kostolac imaju jednake uslove za život“ – dodao je Savić.

 

 

 

Predsednik Saveta MZ Ostrovo, Đura Radić izrazio je veliku zahvalnost gradu Požarevcu i Gradskoj opštini Kostolac jer su prepoznali potrebe građana i izašli u susret zahtevima Saveta ove Mesne zajednice.

 

Infrastrukturni radovi trenutno se izvode na nekoliko lokacija kako na gradskoj tako i na seoskoj teritoriji, po predviđenim planovima i rokovima, a kvalitet radova je na najvišem nivou.

 

Nastavak asfaltiranja ulica na teritoriji Gradske opštine Kostolac je samo potvrda politike ravnomernog razvoja i podizanja nivoa kvaliteta života svih građana.

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!