Radovi u toku: Asfaltiranje ulice u Klenovniku

 

Gradska opština Kostolac nastavlja radove na uređenju putne infrastrukture. U toku je asfaltiranje ulice Dušana Stanojevića u Klenovniku u dužini od 560 metara i širine 4 metra, a izvođač radova je Preduzeće za puteve Požarevac. Radove na asfaltiranju danas je obišao predsednik Gradske opštine Kostolac Ivan Savić sa svojim saradnicima.

 

Vrednost radova u ovoj ulici je oko 6 miliona dinara, a sredstva su obezbeđena iz budžeta grada Požarevca. Mi smo obećali građanima da ćemo nastaviti sa ulaganjima u putnu infrastrukturu i to obećanje ispunjavamo. Pre nekoliko dana završeno je asfaltiranje još jedne ulice u Klenovniku u dužini od 170 metara i širine 4 metra, a vrednost te investicije je oko 2 miliona dinara“ – rekao je Savić napomenuvši da je građevinska sezona u punom jeku i da se radi na više lokacija.

 

 

 

Savić je ovom prilikom izjavio da su u okviru redovnog održavanja putne infrastrukture na teritoriji Gradske opštine Kostolac započeti radovi na rekonstrukciji ulica u naseljima Ostrovo i Stari Kostolac, ali i u Kostolcu na nekoliko lokacija. U narednom periodu u okviru realizovanja infrastrukturnih projekata u oblasti asfaltiranja ulica krenuće se i sa realizacijom radova u naselju Petka.

 

Rekonstruisanje puteva je samo potvrda da lokalna samouprava realizuje projekte u skladu sa donešenim planovima, a sve u cilju da se građanima Gradske opštine Kostolac obezbede što bolji uslovi za život.

 

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!