Projekcije filmova za ponedeljak, 31. jul

 

Kulturno sportski centar „Kostolac“ je za ponedeljak, 31. jul, za sve ljubitelje sedme umetnosti pripremio izuzetne projekcije.

 

Grozan ja 3“ – pozorišna sala Doma kulture u 17:00 i 19:00 časova.

 

 

Nakon što je otpušten iz Lige protiv zlikovaca, zbog neuspeha da uhvati poslednjeg lošeg momka koji je pripretio celom čovečanstvu, Gru ulazi u veliku krizu identiteta. Ali kada se misteriozni stranac pojavi kako bi obavestio Grua da ima davno izgubljenog brata blizanca – koji očajnički želi da krene stopama svog brata Grua – nekadašnji super negativac će ponovo otkriti kako je dobro biti loš. Nebojša Dugalić (Stiv Karel) ne samo da nam ponovo na fantastičan način dočarava Grua, ovaj put ga zatičemo i u drugoj ulozi – Drua, Gruovog davno izgubljenog brata blizanca. Mina Lazarević (Kristen Vig) vraća nam se kao super špijun Lusi, dok je u ulozi novog glavnog negativca Baltazara Breta, bivše zvezde programa za decu, koji je postao opsednut zlim TV likom koga je igrao 80-ih, Žika Milenković (Trej Parker). Gruov najimpresivniji protivnik do sada, Bret je odlučan da pokori Holivud…i svakoga ko mu se nađe na putu.

Cena ulaznice je 250 dinara.

 

 „Poslednji vitez”– pozorišna sala Doma kulture u 21 čas

 

 

„Poslednji vitez” ruši suštinske mitove Transformers franšize i redefiniše značenje reči heroj. Ljudi i Transformersi su u ratu, Optimus Prajm je otišao. Ključ spasavanja naše budućnosti leži zakopan u tajnama prošlosti, u tajnoj istoriji porekla Transformersa na Zemlji. Spasavanje našeg sveta će spasti na pleća neverovatnog saveza: Kejda Jegera (Mark Valberg), Bamblbija, engleskog lorda (ser Entoni Hopkins) i profesorke s Oksforda (Lora Hadok).
Postoji trenutak u svačijem životu kad smo pozvani da učinimo nešto važno. U filmu „Transformersi – Poslednji vitez”, lovine će postati heroji. Heroji će postati zlikovci. Samo jedan svet će preživeti: njihov ili naš.

Cena ulaznice je 250 dinara.

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!