Enrike Munjoz Teruel, virtuoz na gitari, oduševio kostolačku publiku

 

Virtuoz na gitari, Enrike Munjoz Teruel  iz Španije, održao je u utorak, 25. jula fantastičan koncert, na platou ispred gradske fontane u Kostolcu.

Klasični gitarista svetskog renomea, priredio je pravi užitak svim posetiocima. Koncert je održan u okviru manifestacije “ Kostolačko leto 2017 “ u organizaciji Kulturno – sportskog centra “ Kostolac “ . Tehnički savršeno, očaravajuće i snažno, epiteti su koji opisuju nastup španskog gitariste. Kostolčani su pored koncerta, uživali i u izložbi slika Udruženja likovnih umetnika Kostolac „ART “ .

 

 

 

 

Enrike Munjoz Teruel živi i radi u Santisteban del Puertu (Haen), Španija. Počeo je svoje studije sa F. Kvenkom, a potom imao majstorske kurseve između ostalih kod D. Rasela, A. Kanećija i J. Garsije. Učestvovao je na raznim međunarodnim festivalima, i ostvario mnoge turneje širom: Meksika, Japana, SADa, Italije, Rusije, Francuske, Švajcarske, Austrije, Bugarske, Izraela itd. Osnivač je i direktor nekoliko međunarodnih manifestacija i festivala u Španiji. Enrike Munjoz kombinuje svoju intenzivnu karijeru kao koncertni gitarista i organizator, sa svojim pedagoškim radom, obavljajući funkciju direktora u muzičkoj školi „Komarka del Kondado“ u Santistebanu del Puertu, kao i u školama muzike u San Huanu, Arkuilosu i Vilćesu.

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!